CL en TL

CL = CompetitieLeider
TL = ToernooiLeider

De CL is de persoon binnen de vereniging die de competitiedeelname en -organisatie leidt, in nauw overleg met het bestuur verantwoordelijk voor alles m.b.t. de competitie bij A.T.W. Daarnaast meldt hij of zij de competitieteams aan bij de KNLTB en is eindverantwoordelijk voor juiste en snelle verwerking van de competitieresultaten. De teams geven de resultaten zelf door, maar mutaties daarna kunnen alleen nog maar via de CL. Ook heeft de CL de contacten met de KNLTB als het gaat over de inhoud, regels etc. inzake de competitie. 

CL A.T.W.
De CL van A.T.W. is Wilma ter Haar.
Neem contact op met de CL via [email protected]

Wie wil er VL van A.T.W. worden?
A.T.W. organiseert al vele jaren een open toernooi onder leiding van Team Technische Zaken. Maar voor de organisatie van een dergelijk toernooi is het verplicht om een Toernooileider te hebben.

De cursus Toernooileider is bedoeld voor verenigingsleden, die zich (willen) bezighouden met de organisatie van toernooien in de ruimste zin van het woord. Bij het organiseren van een KNLTB-goedgekeurd toernooi (een open toernooi of een ranglijsttoernooi) is het hebben van een geldig TL-certificaat verplicht.

In deze cursus leer je alles over het algemene toernooireglement en geven we je praktische tips voor de organisatie van een toernooi. 

TL-basiscursus
Voor het aanmelden van de TL-basiscursus stuur je een bericht naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega

KVK-nummer

40000213