Tennisles

Wat?

Tennisles is leuk en leerzaam. En of u nu een doorgewinterde competitiespeler bent of juist voor het eerst een balletje wilt gaan slaan, bij
"In To Tennis" bent u aan het juiste adres. Voor jong en oud bieden wij lessen aan waarbij op uitdagende en enthousiaste wijze iets toe willen voegen aan uw tennisspel. Uw slagen worden verbeterd, we werken aan de tactiek in zowel het dubbelspel als het enkelspel en we creeeren een gezellige les waariin u met u tennisvrienden samen een balletje kunt slaan of juist nieuwe tennispartners kunt ontmoeten.

De tennislessen worden net als voorgaande jaren aangeboden op maandag, woensdag en donderdag. We hebben geprobeerd om voor iedereen een geschikt pakket te creeeren. Zo kan de jeugd zich voor 1 of 2 keer per week opgeven en is er de mogelijkheid om in groepen van 4 of 8 cursisten les te volgen. Mocht u desondanks wensen hebbben voor tennisles die niet op het inschrijfformulier vermeld staan, wanneer u bijvoorbeeld priveles wilt of wanneer u zich samen met uw tennisvrienden als groep op wilt geven, is dit ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Voor nieuwe (jeugd)leden hebben wij een 'Maak Kennis Met Tennis' (MKMT) pakket samengesteld, waarbij u voor een voordelige prijs kennis kunt maken met de tennissport. Mocht u iemand in uw omgeving kennen die een wil kijken of tennis wat voor hem of haar is, dan kan deze persoon in een proefperiode van 8 weken tennisles volgen en vrij spelen. De kosten voor deze lessen en het proeflidmaatschap zijn € 30,= voor jeugdspelers en € 40,= voor volwassen.

                                                                       

Dus als u of een (potentieel) nieuw lid interesse heeft in het volgen van tennisles, neem dan eens een kijkje op de website of informeer naar de mogelijkheden of download het inschrijfformulier onder aan de pagina.

Wie?

  • Jeroen Veldhuizen

In To Tennis
M.A. van Naamen van Eemneslaan 62
8384 EC Wilhelminaoord

Contact?

Dat kan. Mail naar [email protected]
Of bel 06-53 97 41 81

Inschrijfformulier ATW zomer 2022.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega

KVK-nummer

40000213