Team Jeugd

Wat?

Het Team Jeugd van A.T.W. organiseert meerdere keren per jaar, soms in samenwerking met de trainer verscheidene activiteiten.

Dit zijn o.a. World tour, Zomercompetitie, Ouder/Kind Toernooi en in 2019 voor het eerst een Open Jeugd Toernooi in samenwerking met LTC Noordwolde en IJsselham. Daarnaast is er ook elk jaar een KNLTB Voorjaarscompetitie/Najaarscompetitie waar jij je voor kunt opgeven.
Tevens is er ieder jaar het Jeugd Stellingwerftoernooi, een toernooi voor de jeugd van alle tennisverenigingen in de Stellingwerven.
Het wordt elk jaar door een andere vereniging geƶrganiseerd.

Als Team Jeugd proberen wij zoveel mogelijk jeugd te animeren om aan de verschillende activiteiten deel te nemen. Dat wij dat niet alleen kunnen mag duidelijk zijn. We zijn dan ook erg blij met de hulp die wij van ouders en oudere jeugd kunnen krijgenl
Heb je wat tijd over en vind je het leuk om ons te helpen bij de verschilllende acitivteiten? Meld je vooral aan.
Is jouw kind lid maar nog niet heel actief? Kom eens kijken bij de toernooien en meld jouw zoon of dochter aan voor een van de activiteiten.
Je bent welkom!

Hoe meer jeugd er mee doet; hoe gezelliger het wordt! En dat heeft absoluut zijn weerslag op het spel en het enthousiasme.
En voor de jeugd zelf ......... hebben jullie ideeƫn of tips? Wil je helpen? Laat je vooral zien en horen.
Als Team Jeugd doen we ons best en met jullie hulp wordt het alleen maar leuker.

Wie?

  • Vacant
  • Vacant

Contact?

Dat kan! Mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega

KVK-nummer

40000213