Team Sponsoring

Wat?

Een vereniging kan niet zonder haar sponsoren. Jaarlijks worden diverse activiteiten door A.T.W. geƶrganiseerd die niet mogelijk zouden zijn zonder onze sponsorinkomsten. Team Sponsoring enthousiasmeert bedrijven en instellingen om A.T.W. te gaan sponsoren en faciliteert bestaande sponsoren om te voorkomen dat deze besluiten om hun sponsoring te beƫindigen.

De sponsormogelijkheden binnen onze vereniging zijn onder meer een nieuwsbrief, clubapp- en websitevermelding, wedstrijd- en toernooisponsoring, (score)bordreclame en winddoekreclame. Sinds 2016 bieden wij tevens een bedrijfslidmaatschap aan.

Samen houden we de club levendig en daarom doet het Team Sponsoring ook een beroep op jullie. Ben je of ken je iemand die de club een warm hart toedraagt dan vernemen we dat graag! Breng daarom onze sponsormogelijkheden onder de aandacht bij je werkgever, buurman of neef en als dat in een nieuwe sponsor resulteert, ontvang je van Team Sponsoring een blik tennisballen. Voorwaarde is dat er minimaal een medium advertentiepakket wordt gesponsord.

Wie?

  • Vacant

Contact?

Dat kan! Mail naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega

KVK-nummer

40000213