Korte update!

03 juli 2020


Tossen

Vanaf 7 juli gaan we weer Tossen, de hele zomervakantie kun je op dinsdagavond vanaf 19.00 uur meedoen aan de Toss-avond. Leuk om in de zomer te blijven tennissen en helemaal leuk voor nieuwe leden om andere tennissers te ontmoeten.

Kantine

Ook ons clubhuis mag weer open! De bardiensten zijn ingepland t/m 17 juli. In de tussentijd vertrouwen we dus, zoals normaal, op uw eigen verantwoordelijkheid. Kantine zo weinig mogelijk gebruiken, maak gebruik van het terras. Dus wil je met je groepje na het tennissen wat drinken, laat 1 persoon dit ophalen de rest blijft op het terras. In de kantine zijn de barkrukken verwijderd. Meer stoelen binnen zetten of de tafels verplaatsen is niet toegestaan. Dan kan de 1,5 meter niet meer gewaarborgd worden. Alleen met pin (contactloos) betalen.

Kleedkamers

Ook de kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen zijn dan weer beschikbaar. Houdt de 1,5 meter goed in de gaten. Aangezien er tussen onze douches maar weinig ruimte is, kan er helaas door 1 persoon tegelijk gedoucht worden. Wij adviseren om zoveel mogelijk waar dat kan thuis omkleden en te douchen.  

Verder hoeft tijdens trainingen en in wedstrijden geen 1,5 meter afstand meer te worden gehouden. Voor en na het spelen moeten senioren dat echter wel; ook in het clubhuis, in de kleedruimtes en op het terras. Toeschouwers zijn ook weer welkom. Voor hen gelden dezelfde regels. En voor iedereen gelden nog steeds de algemene hygi├źnemaatregelen.

Afhangbord

Vanaf vandaag kun je bij A.T.W. n├│g eenvoudiger en sneller afhangen door middel van het nieuwe KNLTB Afhangbord in het clubhuis. Dit scherm vervangt het oude afhangbord. Een baan reserveren blijft altijd verplicht, dit kan online via ClubApp, Website en nu dus ook met het Afhangbord in de hal van ons clubhuis.
Inloggen gebeurt nog steeds met je vertrouwde ledenpas maar het grote verschil is dat je nu al binnen 20 seconden een reservering op de juiste baan hebt. Daarnaast staat het nieuwe KNLTB Afhangbord in verbinding met de KNLTB ClubApp waardoor je ook zeer eenvoudig via je mobiel een baan kunt afhangenen. Klik hier voor uitlegfilmpje Afhangbord.
We raden je aan om gauw langs te komen op de vereniging om het vernieuwde KNLTB Afhangbord uit te proberen en een lekker potje te spelen. Tot snel!

Nieuwscategorieën Algemeen tennisnieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega

KVK-nummer

40000213