Inventarisatie competitie jeugd

26 mei 2023


Beste jeugdleden van ATW!  

Na de zomervakantie gaat er weer volop competitie gespeeld worden. Van een aantal weten we dat die graag mee willen doen en hebben we dat al doorgekregen. Mocht je zin en tijd hebben om mee te doen met competitie, geef je dan op voor 5 juni a.s. zodat we kunnen kijken of er een team gevormd kan worden.
Dit kun je doen door een mail te sturen naar [email protected] of dit door te geven aan Lia, Akke of Jessica. (Als je je al opgegeven hebt, hoeft dat niet nog een keer)    

Hieronder volgt nog wat extra informatie over welke vormen van jeugdcompetitie er zijn:  

Rood:
Voor kinderen die nu trainen met rode ballen. Er wordt een poule gemaakt van meerdere verenigingen. Elke zondag in het najaar wordt op 1 van de parken wedstrijdjes (enkel en dubbel) georganiseerd voor deze verenigingen. Er kunnen zo veel mogelijk kinderen meedoen.  

Oranje: 
Voor kinderen die nu trainen met oranje ballen. Er wordt een poule gemaakt van meerdere verenigingen. Elke zondag in het najaar wordt op 1 van de parken wedstrijdjes (enkel en dubbel) georganiseerd voor deze verenigingen. Er kunnen zo veel mogelijk kinderen meedoen.  

Groen:
Voor kinderen die nu trainen met groene ballen. Je speelt per competitiedag met 4 kinderen in een team tegen 1 andere vereniging. Dit kan thuis zijn bij ATW of uit bij een andere vereniging. Er worden 4 enkels gespeeld en 2 dubbels. Bij deze competitie is het belangrijk dat een team per competitiedag compleet is.   

Geel:
Voor kinderen die trainen met gele ballen. Je speelt per competitiedag met 4 kinderen in een team tegen 1 andere vereniging. Dit kan thuis zijn bij ATW of uit bij een andere vereniging. Er worden 4 enkels gespeeld en 2 dubbels. Bij deze competitie is het belangrijk dat een team per competitiedag compleet is.  Er wordt gespeeld in 2 categoriĆ«n: 11 t/m 14 jaar en 13 t/m 17 jaar.  

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust!  

Groeten van de jeugdcommissie!

Nieuwscategorieën Competitie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega

KVK-nummer

40000213