Baan reserveren met de KNLTB CLubApp

26 mei 2020


In ons bericht van zaterdag 9 mei hebben we al aangekondigd dat voor ‘vrij spelen’ door de KNLTB in verband met de Corona maatregelen is voorgeschreven dat er vooraf gereserveerd moet worden. Dit was bij ons nog niet mogelijk, maar inmiddels hebben we dit geïmplementeerd en hieronder lees je hoe dit werkt.

1. Download de KNLTB ClubApp. Dit kan via de AppStore of via de PlayStore. De App is herkenbaar aan het oranje icoontje met daarin KNLTB.

Apple Appstore: https://apps.apple.com/nl/app/k-n-l-t-b-clubapp/id1450502339

Android Playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app&hl=nl

2. Selecteer A.T.W. Dit kan het gemakkelijkst door eerst Wolvega als plaatsnaam te kiezen.

3. Vul je bondsnummer in (te vinden op je spelerspas) en maak een wachtwoord aan. Door eventueel gebruik te maken van ‘wachtwoord vergeten’ krijg je een e-mail waarin je je wachtwoord kunt kiezen.

Nu zou de KNLTB ClubApp moeten werken en met jouw persoonlijke gegevens gevuld moeten zijn.

Heb je toch problemen met inloggen? Controleer dan deze 4 stappen: https://knltbclub.help/nl/articles/34579-lukt-het-inloggen-niet-loop-deze-4-stappen-na

NOOT: In dit bericht gaat het alleen over de functie ‘reserveren’, maar voor handige informatie over wat je verder allemaal met de KNLTB ClubApp kunt vindt je in LedenHandleiding ClubApp2.0.pdf, onder aan deze pagina.

4. Eenmaal in de app vind je onder aan het scherm de optie ‘spelen’.

5. Kies rechtsboven voor ‘baan reserveren’. Hier kun je een baan reserveren op de plaatsen in het schema waar een blok met een ‘+’ teken staat. We hebben in het reserveringssysteem (afhangbord) de tijden voor de trainingen en evenementen gepland. De andere momenten zijn beschikbaar voor ‘vrij spelen’.

6. Kies de datum. Standaard staat deze op ‘vandaag’, maar rechtsboven kun je op de kalender een datum kiezen. Wij hebben het zo ingericht dat je maximaal 5 dagen van te voren kunt reserveren. Dus bijvoorbeeld op maandag kun je tot en met zaterdag reserveren.

7. Kies een baan en tijdstip.

8. Voeg de speler toe met wie je gaat spelen (gewoon voor- of achternaam intypen, er is een koppeling met de ledenlijst).

9. Druk op ‘Reserveren’ en het is klaar.

Zowel jij als je medespeler krijgen een e-mail met de bevestiging van de reservering. Uiteraard is de reservering ook in de KNLTB ClubApp zelf te zien.

Mochten jullie onverhoopt toch niet kunnen spelen, annuleer dan je reservering zodat andere leden jullie speeltijd kunnen gebruiken. Dit kan tot 60 minuten voor de reservering.

In de periode van 5 dagen die je van te voren kunt reserveren kun je maximaal 3 keer per dag reserveren! Dit om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om te spelen. Wil je 3 keer op dezelfde dag reserveren, dan dient er minimaal 60 minuten tussen einde en het nieuwe begin te zitten. Het is niet toegestaan om deze wachttijd op het park door te brengen.

De reeds gemaakt reserveringen die je hebt doorgeven aan Jan, zijn al verwerkt.

Over enige tijd zullen we evalueren of we met deze instellingen / spelregels goed uit de voeten kunnen. Zo nodig zullen we die dan bijstellen waarover we jullie dan uiteraard informeren.  

Voor iedereen geldt nog steeds: houd je aan alle eerder gecommuniceerde richtlijnen en hygiëneregels. En voor iedereen geldt voortaan dus ook: reserveren is verplicht.

Jeugd t/m 18 jaar kan vrijspelen op:

  • maandag van   16:45 - 18:00 uur,
  • woensdag van  16:00 - 18:00 uur,  
  • donderdag van 15:45 - 17:45 uur.

Tijdens het spelen van de jeugd is er een toezichthouder aanwezig.

We beseffen ons dat er momenteel nogal wat nieuwe regels op iedereen afkomen wat zo nu en dan voor enige onduidelijkheid zou kunnen zorgen. Mocht er iets niet conform alle protocollen verlopen, spreek elkaar er dan op een vriendelijke manier op aan en help elkaar.

LedenHandleiding_ClubApp2_0.pdf

Nieuwscategorieën Ledeninformatie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega

KVK-nummer

40000213