Terug naar overzicht

Toss dinsdagavond 17+

Nassaupark (5. Hofstra Witgoed, 6. Hofstra Witgoed)
13-6-2023 19:00 - 13-6-2023 22:00

Elke dinsdagavond (het gehele jaar door, dus ook in de winter als het weer het toelaat) is er Toss-avond, waaraan iedereen, ongeacht niveau, mee kan doen! De rackets worden elk half uur "gehusseld", zodat je steeds met een andere partner speelt. Je kunt dus ook later instromen, want elk half uur wordt er gewisseld. (leeftijd vanaf 18 jaar en ouder)

Of je nou beginner, gevorderd of een echte tenniscrack bent, dat maakt niet uit. Iedereen is van harte welkom voor een leuke en spannende partij tennis en een hele gezellige avond.

De Toss-avond begint om 19.00 uur en eindigt wanneer er geen liefhebbers meer zijn voor een partijtje. Over het algemeen is dit tussen 21.00 en 22.00 uur. Voor de beginners dus een ideale manier om mensen te leren kennen en te leren van het spel van anderen. Voor de gevorderden en echte profs ligt de uitdaging uiteraard om steeds weer opnieuw de tegenstanders te overtroeven. Uit eigen ervaring weten wij dat dit geen gemakkelijke opgave is.

Toch kan het voorkomen dat je soms een partij moet uitzitten omdat alle banen bezet zijn of omdat er een oneven aantal personen meedoen. In dat geval kan je even lekker ontspannen en onder het genot van een bakkie de verrichtingen van de andere spelers bekijken.

Iedereen is van harte welkom voor een leuke en spannende partij tennis en een hele gezellige avond.

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega

KVK-nummer

40000213