Rabo ClubSupport2020

03 oktober 2020


A.T.W. doet dit jaar weer mee met de Rabo ClubSupport. Een prachtig initiatief van de Rabobank waarbij zij sportverenigingen, maar ook andere instellingen wil ondersteunen met een mooi geldbedrag.

Wat is de bijdrage
De hoogte van het geldbedrag hangt af van het aantal stemmen dat wordt uitgebracht op A.T.W. door de leden van de Rabobank.

Wanneer mag je stemmen
Stemmen kan vanaf 5 oktober tot 25 oktober 2020. Iedereen die een bankrekening bij de Rabobank heeft en ook lid is van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen, maximaal 2 stemmen op je favoriete vereniging en de resterende 3 stemmen moet je dan verdelen over de andere verenigingen.

Ons doel
Jeugdlidmaatschap 2021 alles in 1. Training lidmaatschap en activiteiten voor 1 tarief. Door deze bijdrage kunnen we het tarief voor de jeugdleden laag houden en daarmee tennis voor iedereen toegankelijk maken. Met dit nieuwe lidmaatschap bevorderen we de levensstijl van de jeugd in Wolvega.
Wil je ons helpen, stem dan op A.T.W., bij voorkeur met 2 stemmen.

Ik ben al lid van de Rabobank
Als je lid bent van de Rabobank ontvang je automatisch een stemkaart voor deze actie.

Ik ben nog geen lid van de Rabobank
Heb je wel een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid, dan kun je dat makkelijk, snel en gratis regelen. Het lidmaatschap bij de Rabobank kost je niets. Klik hier

Dank je wel voor je steun!!!

Nieuwscategorieën Algemeen tennisnieuws

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega