Competitie update Voorjaar 2021

20 november 2020


Op dit moment is het spelen én organiseren van wedstrijden niet toegestaan als gevolg van de geldende coronamaatregelen, en niemand weet precies hoe het verder gaat. We houden voortdurend in de gaten wat de aanpassingen van de coronamaatregelen betekenen voor de organisatie van de Voorjaarscompetitie en zullen hier waar nodig tijdig op anticiperen. Wanneer we in 2021 nog steeds met de 1.5 meter regelgeving te maken hebben, dan zoeken we naar de beste oplossing(en) om toch competitie te kunnen spelen en zullen je hier tijdig over informeren.

Voor nu kijken we vast vooruit naar 2021 en starten we de voorbereidingen voor het nieuwe (competitie)seizoen alvast op, in de goede hoop dat we in het voorjaar weer 'normaal' competitie kunnen spelen. 

Voor iedere tennisser is er een competitievorm die bij hem of haar past. Er is een zeer divers competitieaanbod; op iedere dag van de week, voor elke leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin.

Planning inschrijving
Tot en met zondag 10 januari 2021 kun je als aanvoerder via het digitale inschrijfformulier jouw team inschrijven voor de KNLTB Voorjaarscompetitie (incl. junioren en 8&9 Tennis).

De deadline voor inschrijving van de Zomeravondcompetitie is vrijdag 12 maart 2021

Speeldata's en aanbod voorjaarscompetitie 2021 vindt je onderaan deze pagina.

Kosten per team incl. ballen:
Senioren District € 90,=
Senioren Landelijk € 110,=

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Aukje Oosterhof (VCL) [email protected]

speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021.pdf speeldata-zomeravond-2021.pdf aanbod-knltb-voorjaarscompetitie-2021-friesland.pdf

Nieuwscategorieën Competitie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega