Nieuws

Stellingwerftoernooi 14 en 15 september

De 43e editie van het Stellingwerftoernooi wordt dit jaar gehouden op 14 & 15 september 2019 op de tennisparken van Noordwolde, Oldeberkoop, Steggerda, Oldeholtpade en Wolvega.
Opgeven kan t/m 10 augustus 2019 op het inschrijfformulier in de hal van de kantine van A.T.W. Of anders door een email te sturen naar Jelle Geert van der Veen.
De organisatie is in handen van LTC Noordwolde. Inschrijfgeld bedraagt €17,50 per koppel.

Voor de leden die het Stellingwerftoernooi nog niet kennen. Het is een gezelligheidstoernooi, waarbij alleen Gemengd Dubbel wordt gespeeld (ingedeeld op sterkte).
Elk jaar wordt het geörganiseerd door een andere vereniging en op andere tennisparken. Op zaterdag worden er 3 wedstrijden gespeeld en op zondag 2.
De wedstrijd wordt gewonnen door het koppel dat het eerte 8 games heeft gewonnen (bij 7-7 een tiebreak).
Als koppel is er per poule een prijs te winnen. De club met het hoogtste gemiddeld aantal punten wint de Stellingwerf Cup.

Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 12.00 uur en er wordt langer doorgespeeld. De laatste wedstrijden op zaterdag zullen niet later dan 19.30 uur beginnen.

Lukt het je niet om een partner te vinden, dan kun je je ook individueel opgeven en proberen we iemand voor je te vinden.
We hopen op een goede deelname van ATW, zodat we er met z'n allen een gezellig toernooi van kunnen maken en wellicht de titel kunnen winnen!

« Terug

» Nieuws archief