Nieuws

Inschrijving KNLTB Najaarscompetitie 2018

Competitie spelen is voor veel spelers en verenigingen een van de hoogtepunten van het seizoen. Naast de Voorjaarscompetitie spelen er ook steeds meer tennissers Najaarscompetitie. De competitie daagt niet alleen uit, maar brengt ook sfeer en gezelligheid op de club. Voor een groot aantal leden dan ook goede redenen om elk jaar terug te keren op de baan.

Ondanks dat we nog vol in het voorjaarsseizoen zitten, is het nu ook alweer mogelijk om teams aan te melden voor de KNLTB Najaarscompetitie 2018.

Tot en met vrijdag 29 juni 2018 heeft u als aanvoerder de gelegenheid om ploegen in te schrijven.
Bekijk in de bijlage de inschrijfmogelijkheden voor de Najaarscompetitie 2018.

Opstelling in dubbelcompetities
In de Najaarscompetitie mag in een competitiewedstrijd niet tweemaal met dezelfde partner gespeeld worden. Dit is afwijkend in vergelijking met de Voorjaarscompetities in de regio's Noordwest en Noordoost. Hier is men namelijk gewend om met een vaste partner te spelen, hetgeen in de Najaarscompetitie met een landelijke opzet (met overal dus dezelfde regels) niet is toegestaan.

In de avondcompetities geldt bij iedere partij een wedstrijdtiebreak (10 punten) als vervangende beslissende (derde) set.

Speeldata
In onderstaand overzicht vindt u alle speeldata en de inhaaldata van de najaarscompetitie.

datanajaarscompetitie 2018

Het is ook mogelijk een wedstrijd in de Najaarscompetitie – in onderling overleg met de tegenstander – uit te stellen (bijvoorbeeld als er in de periode van de Najaarscompetitie een toernooi op de club is gepland), mits de inhaalwedstrijd uiterlijk 14 dagen na de oorspronkelijke speeldatum wordt gespeeld.
Let op: eerder spelen mag uiteraard ook en is altijd toegestaan.

Competitiebijdrage:
Senioren € 90,= per team

Sluitingsdatum inschrijving: vrijdag 29 juni 2018

bij Aukje Oosterhof via email: competitie@tvatw.nl

« Terug

» Nieuws archief