Terug naar overzicht

Wintermix-ladder competitie

Nassaupark
13-11-2020 00:00 - 29-12-2020 21:00

We hebben een ladder competitie opgestart waar je je vanaf vandaag voor in kan schrijven. Hij start onder voorbehoud vanaf 13 november, minimaal 10 koppels/10 enkels en loopt t/m 29 december. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen en alle speelsterktes, het systeem plaatst je straks op de ladder t.o.v. je huidige speelsterkte. Je kan inschrijven voor de He/De/Hd/Dd/Gd. Deelname is gratis! 

Dinsdag 29 december is de laatste dag om te spelen, dan bepalen we ook de winnaars van deze ladder. Prijsuitreiking is gepland op dinsdag 29 december vanaf 21.00 uur in de kantine met een hapje en drankje en kunnen we gelijk het jaar 2020 afsluiten.

Wat is een laddercompetitie?
De laddercompetitie is een uitdaagsysteem, waarbij spelers elkaar - volgens bepaalde regels - kunnen uitdagen tot een officiële tennispartij met als doel steeds hoger op de ''ladder'' te komen. Zodoende beklim of daal je op de ladder. Je tennist daardoor tegen hetzelfde niveau en ook eens tegen andere leden dan je eigen tennisgroep. Nieuwe leden leren hierdoor de club en andere leden makkelijker kennen.

Hoe werkt het ...?

  • Tijdens de laddercompetitie klim je steeds verder naar boven (mits je wint) met als uiteindelijke doel trede 1.
  • Als je een wedstrijd wint, wissel je van plaats met degene die je hebt uitgedaagd. Op de trap mag je uitsluitend de spelers boven je uitdagen. Dus niet een trede lager.
  • Je mag niet twee keer achter elkaar dezelfde speler uitdagen. De uitgedaagde moet binnen 7 dagen een datum afspreken en de wedstrijd spelen. De uitslagen kun je invoeren via de KNLTB ClubApp.
  • We hanteren de KNLTB regels en spelen om 2 gewonnen sets, 3e set supertiebreak (tot 10 punten met 2 punten verschil).

Uitdagen

  • Leden spreken af met medespelers door 'uitdagingen' te verzenden. Dat kan op twee manieren:
    - via de website (hier moet je eerst ingelogd zijn, klik op Mijn Club) of 
    - via de vernieuwde ClubApp (versie 2.0).

De Laddercompetitie is een competitie die uitsluitend gericht is op leden van A.T.W.

  Terug naar overzicht

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 52532771

Nassau Park

Oranje Nassaulaan 46
8471 PZ Wolvega